A ieşit soarele şi pe strada lor

FC Zalău a obţinut vineri prima victorie din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, câştigând cu scorul de 1 – 0 duelul de pe teren propriu cu formaţia mureşeană, CS Iernut. Partida nu a fost una spectaculoasă, iar cele două echipe şi-au creat puţine ocazii de gol pe parcursul celor 90 de minute.
Echipa zălăuană putea deschide scorul încă din debutul partidei, însă şutul trimis de căpitanul Raul Stanciu din interiorul careului a lovit rădăcina barei. Oaspeţii au fost şi ei aproape de a înscrie cu trei minute înainte de finalul primei părţi. Ionuţ Blaga a trimis o pasă greşită până la Drăghici, acesta a pătruns în careu şi a şutat puternic spre poartă, dar Cristian Man a respins balonul în corner de sub transversală. Raul Stanciu a avut o nouă şansă de a deschide scorul în minutul 49, dar şutul său a trecut mult peste transversală de această dată.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Tăbârţă, în minutul 73. Acesta a primit o pasă perfectă în faţa porţii de la Liviu Cheţan şi a reluat balonul cu latul în plasă din cinci metri.
După victoria în faţa Iernutului, FC Zalău rămâne pe penultima poziţie, la un punct în spatele ocupantei locului 12, AFC Odorheiu Secuiesc, iar în etapa viitoare va evolua în deplasare, în faţa echipei CS Oşorhei.
FC Zalău: Cristian Man – Sergiu Bercean, Tonko Robert, Ionuţ Blaga, Viorel Ionaşcu, Ibrahim Jamilu (min. 66, Flavius Dumbrăvean), Alexandru Flueraş, Liviu Cheţan, Raul Stanciu, Daniel Supuran (min. 76, Răzvan Meleg) şi Cristian Tăbârţă (min. 88, Alexandru Pop). Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)
CS Iernut: Paul Crăciun – Alexandru Groza, Ştefan Popa, Victor Căliami, Răzvan Stoica, Fekete Istvan, Adrian Petra, Iosif Drăghici (min. 82, Ionuţ Teban), Ilie Roman (min. 69, Roberto Rotaru), Darius Ghirca, Ionuţ Cheţan. Antrenori: Nicolae Ghira (principal) şi Emil Ştef (secund)

Leave a Comment